Рецепт незвичайного салату на зиму з кабачків і сардини

Рецепт – супер! У салату приголомшливий смак і аромат рибних консервів, хоча всього потрібно тільки дві банки сардин. Уже кілька років консервую цей салатик по три порції і вам рекомендую спробувати!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Які інгредієнти потрібні:

  • Сардини в олії або томаті – 2 банки;
  • Кабачки – 2,5 кг;
  • Цибуля ріпчаста – один кг;
  • Морквина – один кг;
  • Томатна паста – 350 г (бажано «Чумак»);
  • Олія соняшникова – 300-500 мл;
  • Сіль – три ст. л. без гірки;
  • Цукор – одна ст. л .;
  • 9% -ий оцет – 100 г

Приступаємо до приготування

У олії тушкуємо терту моркву, додати цибулю шинковану кубиками, протушкувати і додати томатну пасту.

Як маса закипить, покласти кабачки, порізані в вигляді кубиків, додати сардини, всипати сіль і цукор. Тушкувати пів години.

Через півгодини, налити оцет і тушкувати ще 20 хвилин.

Розкласти салат по стерилізованим баночках і закрутити.

Виходить 5 л або 10 баночок по 0,5 л. Зберігається добре, не вибухає. Олії можна налити менше.

Не вдається скопіювати.