Рецепт пісочних рогаликів з 3-х інгредієнтів: тісто без цукру

Пісочні рогалики – це смак дитинства, який ніхто не може забути. Пропонуємо простий рецепт ласощів. В якості начинки можете використовувати все, що завгодно, від мармеладу. І, закінчуючи варенням, джемом, сухофруктами, горіхами і т.д.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • маргарин або вершкове масло – 125 г;
  • сметана – 100 г;
  • борошно – 240 г.

Покроковий процес приготування

Охолоджене масло або маргарин, натираємо на грубій тертці і змішуємо зі сметаною і борошном за допомогою ложки, поки не вийдуть грудочки, які слід зібрати в кулю, обернути її плівкою і поставити охолоджуватися в холодильник на 30 хвилин. Місити таке тісто руками не можна, інакше рогалики не вийдуть повітряними і розсипчастими.

Виймаємо тісто і ділимо його на 4 частини, кожну розгортаємо в пласт, товщиною 1 мм. Ріжемо пласт на трикутники (приблизно 12 штук). Робимо в найширшій частині надрізи і звертаємо щільні рулетики. Ставимо в холодильник на 15 хвилин, щоб печиво вийшло розсипчастим.

Духовку розігріваємо до 190 градусів, деко застеляємо пергаментом, викладаємо рулетики і випікаємо рогалики до золотистого кольору, приблизно, 20 хвилин.

Захололе печиво можна присипати цукровою пудрою.

Не вдається скопіювати.