Рецепт приготування курячих відбивних без яєць і борошна

Курячі відбивні – саме та страва, яку просто неможливо розлюбити. Ніжна курятина в спеціях і золотистій скоринці – ідеальне частування на всі випадки життя. Ми звикли обсмажувати відбивні на сковорідці, попередньо вмочуючи їх у яйце, а потім в борошно.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Виявляється, їх можна готувати по-іншому. Ми розповімо вам, як смачно запекти курячі відбивні. Борошно і яйце для цього рецепта не знадобляться. Ця страва – знахідка для тих, хто віддає перевагу соковитому м’ясу і не любить відмивати руки від налиплого панірування.

Складові:

  • Куряче філе 4 шт.
  • Мед 40 г
  • Гірчиця 30 г
  • Часник 3-4 зуб.
  • Майонез 50 г
  • Сіль на смак
  • Червоний перець мелений на смак
  • Паприка на смак
  • Соняшникова олія 30 мл

Приготування:

Щоб приготувати маринад, змішайте гірчицю, соняшникову олію, пропущений через прес часник, рідкий мед і майонез. Додайте сіль і спеції на смак. Відмінно підійде червоний мелений перець або паприка. Гарненько все перемішайте.

Промийте куряче філе, висушіть його за допомогою паперового рушника і наріжте тонкими пластинами.

Накрийте м’ясо харчовою плівкою і акуратно відбийте. Потім помістіть куряче м’ясо в глибокий посуд, залийте маринадом і залиште на 1-2 години.

Замариновані відбивні викладіть на застелене пергаментним папером деко, полийте м’ясо маринадом і поставте страву в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

Вам сподобався рецепт?