Рецепт приготування печінки: виходить дуже ніжною і ароматною

Сьогодні я вам пропоную приготувати яловичу печінку швидко, а результат буде неймовірно смачним.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Така печінка вразить вас своєю ніжністю, ароматом та смаком, а головне — в ній не буде ні краплі гірчинки! Цей рецепт вам точно сподобається.

Складові:

  • 500 — 600 грамів яловичої печінки
  • яйце
  • 2 зубки часнику
  • цукор — 1 ч. л.
  • сіль — 1 ч. л.
  • цибуля — 1 велика
  • сода — 0,5 ч. л.
  • борошно для панірування

Приготування:

  1. Промийте ретельно печінку, а потім просушіть спеціальними паперовими рушниками. Після цього печінку потрібно нарізати на шматки.
  2. Для маринаду потрібно збити яйця та додати сіль, цукор та соду. Пропускаємо часник через прес й теж додаємо до маринаду. 
  3. Маринуємо печінку в цій суміші декілька годин. Можна залишити на ніч, якщо ви будете смажити вранці. 
  4. Очистьте цибулю та наріжте кільцями. Обсмажте на рослинній олії. Печінку потрібно обваляти в борошні, потім смажити на олії, що залишилася після цибулі. 
  5. Обсмажувати печінку з двох сторін в середньому по три хвилини, а потім накрити викласти зверху цибулю.
  6. Накрити кришкою й тушкувати 5 хвилин.

Смачного!

Не вдається скопіювати.