Рецепт приготування смачних кисло-солодких кабачків на зиму

Нижче наводиться спосіб приготування на зиму смачних кабачків. Вам обов’язково сподобається їх смак, тому ви будете постійно користуватися цим рецептом. Процедура приготування кабачків доволі проста.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

За наведеним рецептом можна приготувати 8 літрових банок кабачків.

Інгредієнти:

  • 5 кілограмів кабачків;
  • 3 моркви;
  • 10 свіжих помідорів;
  • свіжий кріп;
  • 6 ст. л. цукру;
  • 6 ст. л. солі;
  • 3,5 літра води.

Як приготувати:

1. Покласти на дно помитих банок по парі гілок кропу.

2. Морква нарізується невеликими кільцями. До кожної банки слід покласти по декілька кілець.

3. Помідори потрібно нарізати на 4 частини та помістити у банку.

4. Кабачки нарізуються кільцями товщиною 1 см та складаються у банку.

5. Потім необхідно приготувати маринад. У киплячу воду слід додати оцет, сіль та цукор. Усе перемішати та почекати, доки суміш охолоне.

6. Маринад потрібно залити у банки.

7. Банки необхідно поставити у каструлю великого розміру, на дно якої слід помістити тканину. Каструлю потрібно заповнити водою, щоб вона майже доходила до краю банок. Коли вода почне кипіти, простерилізувати банки на протязі 15 хвилин.

8. Далі банки потрібно закатати кришками та перевернути. Зверху банки вкриваються ковдрою та залишаються для охолодження.

Приємного апетиту!