Рецепт швидкої піцу без дріжджів за 20 хвилин! Непотрібно довго вимішувати, а виходить дуже смачно
Це рецепт найшвидшої, зручної та смачної піци! Тут не потрібно довго вимішувати тісто або чекати, коли воно підніметься, мінімум інгредієнтів і 20 хвилин вашого часу!
РЕЦЕПТ:
Піца без дріжджів за 20 хвилин (2 шт. діаметром 25 см)
Тісто:
- 320 гр. борошна (+ 0,5…1 ст.л.)
- 250 мл. кефіру
- 1/2 ч. л. соди
- 1/2 ч. л. солі
- 1 ч. л. розпушувача
Для начинки (або до смаку):
- 2 ст. рослинної олії
- 3 ст. томатного соусу
- 150 гр. сиру
- 150 гр. ковбаси
- цибуля
- помідор
- оливки
Насамперед включаємо духовку розігріватися до 250 °С. Духовку розігріваємо разом із деком.
Тісто:
Борошно змішуємо з сіллю та розпушувачем.
У теплий кефір всипаємо соду та розмішуємо. Кефір повинен спінитися.
Всипаємо муку і замішуємо тісто. Воно вийде трохи липке.
Берем додатково 0,5-1 ст. муки, підсипаємо на стіл і замішуємо її в тісто, поки воно не перестане прилипати до столу. Тісто має бути м’яким.
Поділяємо його на 2 половини, закочуємо в кульки.
На пергаментний папір наливаємо 1 ст. олії без запаху. Розподіляємо по паперу та змащумєо тісто. Тісто розтягуємо у коло діаметром 25 см.
Тісто може ковзати, але за кілька хвилин придбає потрібний діаметр.
Тісто змащуємо соусом і викладаємо начинку.
З духовки дістаємо гарячий лист, і за допомогою паперу переносимо на нього піцу.
Піцу потрібно випікати при 250 ° С – 10 хвилин, на нижньому рівні в духовці. Орієнтуйтесь на духовку.
Тісто дрібнопористе, м’яке, не жорстке, знизу хрумке і хрусткі борти.
Чудова швидка піца! В цьому випадку піца не тільки швидко з’їдається, а й швидко готується. Можна хоч щодня готувати її на вечерю)