Рецепт швидкої піцу без дріжджів за 20 хвилин! Непотрібно довго вимішувати, а виходить дуже смачно

Це рецепт найшвидшої, зручної та смачної піци! Тут не потрібно довго вимішувати тісто або чекати, коли воно підніметься, мінімум інгредієнтів і 20 хвилин вашого часу!

РЕЦЕПТ:

Піца без дріжджів за 20 хвилин (2 шт. діаметром 25 см)

Тісто:

  • 320 гр. борошна (+ 0,5…1 ст.л.)
  • 250 мл. кефіру
  • 1/2 ч. л. соди
  • 1/2 ч. л. солі
  • 1 ч. л. розпушувача

Для начинки (або до смаку):

  • 2 ст. рослинної олії
  • 3 ст. томатного соусу
  • 150 гр. сиру
  • 150 гр. ковбаси
  • цибуля
  • помідор
  • оливки

Насамперед включаємо духовку розігріватися до 250 °С. Духовку розігріваємо разом із деком.

Тісто:

Борошно змішуємо з сіллю та розпушувачем.

У теплий кефір всипаємо соду та розмішуємо. Кефір повинен спінитися.

Всипаємо муку і замішуємо тісто. Воно вийде трохи липке.

Берем додатково 0,5-1 ст. муки, підсипаємо на стіл і замішуємо її в тісто, поки воно не перестане прилипати до столу. Тісто має бути м’яким.

Поділяємо його на 2 половини, закочуємо в кульки.

На пергаментний папір наливаємо 1 ст. олії без запаху. Розподіляємо по паперу та змащумєо тісто. Тісто розтягуємо у коло діаметром 25 см.

Тісто може ковзати, але за кілька хвилин придбає потрібний діаметр.

Тісто змащуємо соусом і викладаємо начинку.

З духовки дістаємо гарячий лист, і за допомогою паперу переносимо на нього піцу.

Піцу потрібно випікати при 250 ° С – 10 хвилин, на нижньому рівні в духовці. Орієнтуйтесь на духовку.

Тісто дрібнопористе, м’яке, не жорстке, знизу хрумке і хрусткі борти.

Чудова швидка піца! В цьому випадку піца не тільки швидко з’їдається, а й швидко готується. Можна хоч щодня готувати її на вечерю)