Рецепт смачного салат «Цезар», того самого що всі так люблять.
Цей салат дуже популярний в різних закладах. Салат «Цезар» вишуканий, смачний, ситний та виглядає дуже апетитно. На святковому столі він завжди головна страва.
Для приготування можна використовувати не тільки мікс салатного листя, але й салат Айсберг, савойську та пекінську капусту.
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на facedobra.com
Інгредієнти:
- Куряче філе 300 гр.;
- Оливкова олія 2 ст. л.;
- Паприка 1 ч. л.;
- Сіль морська;
- Перець чорний мелений;
- Хліб білий 7 скибок;
- Олія рослинна;
- Трави сушені 1 ч. л.;
- Яйця перепелині 7 шт.;
- Помідори сорту «Черрі» 7 шт.;
- Салат сорту «Айсберг» 300 гр.
Інгредієнти для заправки:
- Оливкова олія 5 ст. л.;
- Лимонний сік 3 ст. л.;
- Гірчиця діжонська 1 ч. л.;
- Мед бджолиний 1 ч. л.;
- Йогурт 3 ст. л.;
- Сіль.
Спосіб приготування:
- Змішайте сіль, перець, паприку та обсипте цією сумішшю порізане на порції шматочки куряче філе. Полийте зверху на нього оливкову олію.
- Розкладіть м’ясо на деко вистелене пергаментом та запікайте в розігрітій до 180 0С духовці приблизно 30 хвилин.
- Візьміть хлібні шматочки та поріжте їх на кубики. В пательні нагрійте олію та смажте хлібні кубики присипані сухими травами до золотистої кірочки.
- Варені й очищені яйця та помідори поріжте на дві частини.
- Куряче філе поріжте невеликими кубиками.
- Салатні листки відокремте від качана та промийте.
- Для заправки з’єднайте діжонську гірчицю, лимонний сік, мед, йогурт, оливкову олію, сіль та все ретельно перемішайте.
- На велике блюдо щільно розкладіть листя салату на нього покладіть курячі кубики, сухарики, половинки яєць, помідорів та зверху полийте заправкою.
Смачного!