Рецепт смачного салату з кабачків і моркви

Пікантний салат з кабачків з морквою і кропом на зиму. Також цей салат можна приготувати з цукіні.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Складові:

  • кабачки молоді або цукіні – 3 кг;
  • морква – 600 гр;
  • кріп – 1 пучок;
  • перець гострий – 1 шт;
  • часник – за смаком;
  • цукор – 4,5 ст.л
  • олія – 150 мл;
  • оцет 9% – 150 мл;
  • сіль – 2,5 ст.л.

Спосіб приготування

Як приготувати салат з кабачків з морквою на зиму:
Кабачки або цукіні помити і порізати кільцями або півкільцями. Моркву натерти на тертці. Скласти кабачки і моркву в каструлю, додати сіль, цукор, рослинну олію і оцет. Перемішати, поставити на невеликий вогонь і варити 30 хвилин (стежити щоб кабачки не розварилися). 

За 5 хвилин до закінчення варіння додати до кабачків дрібно порізаний кріп, пропущений через прес часник і очищений від насіння гострий перець порізаний невеликими шматочками.

Готовий гарячий салат з кабачків розкласти по стерилізованим банкам і закатати. Салат з кабачків з морквою готовий. Смачного!