Рецепт смачної кабачкової аджики

Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування смачної кабачкової аджики.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Інгредієнти:

  • 5 кг кабачків;
  • 200 грам часнику;
  • 1 кг солодкого червоного перцю (бажано великого і соковитого);
  • 500 грам гіркого перцю;
  • 1 кг яблук;
  • 1 кг моркви;
  • 0,5 л рослинного масла;
  • 5 столових ложок 6% оцту;
  • 3 пучка зелені (петрушка – 2, кріп -1);
  • 150-200 грам цукру;
  • 100 грам солі.

Приготування

Очистити перець і часник, пропустити через м’ясорубку.

Помити кабачки і пропустити через м’ясорубку 2 рази.

Перемолоти гіркий перець.

Через крупну тертку натерти яблуко і моркву і додати в загальну масу овочів.

Додати масло, оцет і дрібно нарізану зелень.

Варити 1,5 – 2 години (побачите по густоті отриманої маси).

Розкласти в заздалегідь приготовлені простерилізовані банки.

Під кришечку покласти 1 ч.л. оцту (на 0,5 л).

На таку кількість продуктів виходить в середньому 12-14 0,5 літрових банок.

Смачного!

Не вдається скопіювати.