Рецепт смачних і соковитих котлет з грибів

Класика жанру домашньої кулінарії на обід — пюре з котлетою. Прямо їсти хочеться, як подумаєш про вершковий аромат ніжної картоплі з м’ясною соковитою котлетою, а краще двома. Якщо у вас немає м’ясного фаршу, це не привід не готувати котлети. Фарш можна приготувати з чого завгодно, лише б було смачно. Сьогодні ми поділимося рецептом безпрограшних котлет з грибів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Грибні котлети

Котлети з грибів готуються мало не миттєво. Ми розповімо, як приготувати на обід соковиті котлети, які на вигляд не будуть відрізнятися від м’ясних і на смак не гірші.

Інгредієнти:

  • 1 кг грибів,
  • 2 головки ріпчастої цибулі,
  • 4 яйця,
  • 4 ст. л. панірувальних сухарів,
  • 4 ст. л. соняшникової олії,
  • перець за смаком,
  • сіль за смаком.

Приготування

Дрібно наріжте гриби та відваріть їх у підсоленій воді. Гриби підійдуть будь-які.

Наріжте дрібно цибулю.

Збийте яйця, додайте до них гриби, цибулю, 2 ст. л. панірувальних сухарів, сіль і перець. Ретельно все перемішайте.

Зробіть котлети з фаршу та обваляйте їх у панірувальних сухарях.

Обсмажуйте грибні котлети на соняшниковій олії 10 хвилин.

Подавати їх можна з різними соусами. Котлети можна приготувати не тільки з грибів, але і з гречки — ідеальний варіант для тих, хто не їсть м’ясо або сидить на дієті.