Рецепт смачних сирників без яєць і борошна

Для багатьох сирники є улюбленою стравою слов’янської кухні. У багатьох з нас дитинство асоціюється саме з маминими смачними сирниками.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

складові

  • 4-5 ст. л. манної крупи
  • 2 ст. л. цукру
  • 400 г сиру
  • рослинна олія
  • сіль

Для приготування потрібно:

Змішати разом манну крупу, цукор і сир. Тут важливо пам’ятати про те, що якщо сир дуже рідкий, то краще всипати більше манки. Якщо він занадто сухий і грудкуватиq, то можна додати трохи молока, кефіру або звичайної води. Дати тісту трохи настоятися.

Змушати тісто і постаратися, щоб воно вийшло пухким і досить липким.

Зробити з тіста невеликі кульки і обваляти їх у борошні. Їх розміри залежать від того, наскільки великі сирники вам до душі.

Прімніть кульки рукою, щоб таким чином вийшов млинець у вигляді тарілки.

Розігріти сковорідку і налити туди олії.

Зробити середній вогонь і обсмажувати приготовані сирники.