Рецепт солодких, соковитих і смачних млинців на кефірі. Вони виходять навіть у тих, у кого вони не виходять ніколи

Рецепт млинців на кефірі, які виходять навіть у тих, у кого вони не виходять ніколи.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Потрібні інгредієнти:

  • півлітра кефіру або кислого молока;
  • склянку молока;
  • 1 яйце;
  • 1-2 столові ложки цукру;
  • пів-чайної ложки солі;
  • чайна ложка соди;
  • борошно;
  • рослинне масло.

Приготування

У каструлю наливаємо підігрітий до теплого, але не гарячого стану кефір (або підігріваємо в каструлі) .Туда ж викладаємо цукор, борошно, сіль, соду, яйце і ретельно розмішуємо. Муки класти стільки, щоб тісто вийшло як густа сметана. 

1 стакан молока доводимо до кипіння і вливаємо в каструлю цівкою, помішуючи. (Так, вливаємо кипляче молоко! Просто заварюємо тісто). Потім вливаємо 2 ст. ложки рослинної олії, ретельно розмішуємо і все!

Тісто для випічки млинців готове. За цим рецептом дірок на млинцях стільки, скільки зірок на небі! Звідси така і назва млинців. Млинці солодкі, соковиті, смачні. вони завжди виходять!

А за старовинними рецептами тісто для млинців завжди заварювали склянкою киплячого молока. Можна використовувати киплячу воду, але млинці будуть вже не такі.

Не вдається скопіювати.