Рецепт свинного шашлику в маринаді по-вірменськи

У нас для вас відмінний рецепт шашлику зі свинини в простому маринаді по-вірменськи!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Інгредієнти:

  • Свинина м’якоть (тут окіст) – 1,5 кг
  • Соняшникова олія – 100 мл
  • Цибуля – близько 0,5 кг
  • Хмелі-сунелі – 1 ч.л.
  • Чорний перець горошком – до 1 ч.л.
  • Запашний перець горошком – до 1 ч.л.
  • Коріандр в зернах – на смак
  • Сіль за смаком

Як приготувати шашлик по-вірменськи

1. Для маринаду з’єднуємо: рослинне олію, мелені перці (чорний і запашний), мелений коріандр, хмелі-сунелі і дрібно нарізану цибулю (1 шт.).

Рецепт свинного шашлику в маринаді по-вірменськи

2. Цибулю ріжемо четвертинками. Сідниці у цибулі не зрізати, щоб цибулини не розпадалися.

3. Свинину ріжемо прямокутними шматками, відправляємо в миску або відерце з маринадом і цибулею, порізаною четвертими. Акуратно перемішуємо. Відправляємо в холодильник і зберігаємо там.

Рецепт свинного шашлику в маринаді по-вірменськи

4. М’ясо насаджуємо на шампури, чергуючи з цибулею, злегка приправляємо сіллю.

Рецепт свинного шашлику в маринаді по-вірменськи

5. Смажимо на вугіллі до готовності. Смачного!

Рецепт свинного шашлику в маринаді по-вірменськи

Не вдається скопіювати.