Рецепт сирної запіканки з манкою – смачніше, ніж в дитячому садку

Сирна запіканка давно стала традиційною стравою на сніданок. Багато хто пам’ятає її з часів дитячого саду, але знайти потрібний рецепт, який виходив би, як тоді, не завжди виходить. Пропоную свій смачний варіант.

Про це пише Мій Світ, за матеріалам Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сир, 500 г;
  • яйця, 2 шт;
  • манна крупа, 3 ст.л;
  • кориця, 1 ст.л;
  • яблуко, 1 шт;
  • цукор, 3 ст.л.

Процес приготування запіканки

З’єднуємо сир, манну крупу, яйце, корицю і цукор до повної однорідності. Можна скористатися занурювальним блендером.

Форму змащуємо шматочком вершкового масла або олією, обсипаємо сухарями і викладаємо скибочки яблука. За смаком можна обсипати цукром звичайним або коричневим.

Викладаємо тісто, розрівнюємо і випікаємо при 180 градусах близько 30 – 40 хвилин.

Подаю запіканку зі сметаною, варенням, медом та іншими солодкими добавками за смаком.

Якщо не любите поєднання яблук і кориці, тоді можна замінити шматочками банана, він добре поєднується з сиром.

Не вдається скопіювати.