Рецепт улюбленого торта «Мурашник» без випічки
Даний торт вважається класикою серед випічки, яку всі знають і люблять. Однак багато хто не хоче морочитися з випіканням коржа і його подрібненням, тому ми пропонуємо приготувати улюблений мурашник з печива. Часу це займе мало, а згущене молоко добре просочить печиво. Обов’язково спробуйте новий варіант знаменитого торта.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні такі продукти:
- 600 г печива, яке називається «Топлене молоко»;
- 100 г вершкового масла;
- дві ст. л. сметани;
- 500 г вареного згущеного молока;
- 30 г молочного шоколаду;
- волоські горіхи на ваш смак.
Приступаємо до приготування улюбленого Мурашника
Згущене молоко перекладаємо в глибоку ємність і збиваємо до рідкого стану. Потім кладемо сметану і знову збиваємо, поки маса не стане однорідною.
Кладемо в масу м’яке масло і знову збиваємо до однорідності.
Горішки подрібнюємо, всипаємо їх в крем і розмішуємо.
Перетворюємо печиво в крихту і додаємо в них крем. Мішаємо дуже ретельно, щоб маса стала однорідної консистенції.
За допомогою ложки викладаємо солодку масу на тарілку у вигляді гірки. Натираємо шоколад і присипаємо ним торт, який поміщаємо на 60 хвилин в холодильник. Смачного!