Рецепт улюбленого торта «Мурашник» без випічки

Даний торт вважається класикою серед випічки, яку всі знають і люблять. Однак багато хто не хоче морочитися з випіканням коржа і його подрібненням, тому ми пропонуємо приготувати улюблений мурашник з печива. Часу це займе мало, а згущене молоко добре просочить печиво. Обов’язково спробуйте новий варіант знаменитого торта.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні такі продукти:

  • 600 г печива, яке називається «Топлене молоко»;
  • 100 г вершкового масла;
  • дві ст. л. сметани;
  • 500 г вареного згущеного молока;
  • 30 г молочного шоколаду;
  • волоські горіхи на ваш смак.

Приступаємо до приготування улюбленого Мурашника

Згущене молоко перекладаємо в глибоку ємність і збиваємо до рідкого стану. Потім кладемо сметану і знову збиваємо, поки маса не стане однорідною.

Кладемо в масу м’яке масло і знову збиваємо до однорідності.

Горішки подрібнюємо, всипаємо їх в крем і розмішуємо.

Перетворюємо печиво в крихту і додаємо в них крем. Мішаємо дуже ретельно, щоб маса стала однорідної консистенції.

За допомогою ложки викладаємо солодку масу на тарілку у вигляді гірки. Натираємо шоколад і присипаємо ним торт, який поміщаємо на 60 хвилин в холодильник. Смачного!

Не вдається скопіювати.