Ресторанна страва зі звичайної курки в домашніх умовах просто

Простий рецепт ресторанної кухні для домашньої вечері. Банальну капусту можна приготувати так смачно та незвичайно, що вона сподобається навіть досвідченим гурманам.

Нам потрібно:

  • курячі стегна – 4 – 6 шт.
  • борошно пшеничне – 1 ст.л. з гіркою
  • панірувальні сухарі – 2 ст.л. без гірки
  • сіль – 1 ч.л.
  • перець мелений
  • паприка – 1,5 ч.л.
  • олія рослинна без запаху для смаження
  • вершки – 10 – 11% – 300 мл.
  • петрушка – кілька гілочок
  • часник – 1 – 2 зубчики

Покроковий рецепт приготування

Спочатку зробимо панірувальну суміш. Для цього в пакеті змішайте борошно, панірувальні сухарі, сіль, мелений перець, паприку і добре все перемішайте. У це панування, прямо в пакет перекладаємо заздалегідь добре промиті та обсушені курячі стегна. Добре все перемішуємо.

У сковороді розігріваємо олію і перекладаємо курячі стегна обсмажуватися. Робимо це на досить сильному вогні до гарного рум’яного кольору з обох боків.

Поки курка обсмажується, до вершків додаєм добре подрібнений часник і нашатковану петрушку, перемішуєм виделкою. Як тільки курка обсмажилася з обох боків, вливаєм вершки із зеленню.

Вогонь відразу робимо мінімальним і томимо під закритою кришкою 20 хвилин, періодично перевертаючи, щоб нічого не підгоріло.

І страва готова! Все дуже просто та швидко! Подавайте гарячим із будь-яким гарніром.

Не вдається скопіювати.