Рогалики на смальці – пісочні, розсипчасті, дуже легкі за структурою. Замішуються ложкою. Це випічка мого дитинства, такі пекла ще бабуся. А тепер я з задоволенням радую рідних!
Рогалики на смальці – пісочні, розсипчасті, дуже легкі за структурою. Це випічка мого дитинства, такі пекла ще бабуся. А тепер я з задоволенням радую рідних!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами ibilingua.com
Отже, нам потрібно:
- 180 гр смальцю
- 200 гр сметани
- 1 яйце
- 3-4 ст. л. цукру
- 1 пакетик ванільного цукру
- муки – скільки візьме.
Смалець + сметана – розмішати, додати яйце і цукор, ванільний цукор. Знову розмішала. Підсипати порційно муку, щоб вийшло м’яке тісто. Поставити на 1-2 години в холодильник. Виробити рогалики. Начинка -будь-яка, у мене найбільше люблять з вишнею. Пекти при t 180° 20-25 хвилин (але дивитись по своїй духовці!).
Готові рогалики обсипати пудрою.
Смачного!