Розкішна рибка в клярі
Проста і смачна рибка. Приготована в клярі вона мало кого зможе залишити байдужим. Рибка в клярі зберігає свою соковитість, залишається ніжною та м’якою. Її із задоволенням їдять і дорослі, і діти.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- 1 кілограм риби
Для кляру
- 100 грам сметани
- 100 грам цибулі
- 2 зубчики часнику
- 2 чайні ложки солі
- пів чайної ложки чорного перцю
- 1 куряче яйце
- 30 грам пшеничного борошна
- пів чайної ложки розпушувача
Як приготувати рибку в клярі
Рибу нарізаємо шматочками.
У миску кладемо сметану, додаємо куряче яйце, сіль, перець, борошно і розпушувач.
Цибулю і часник очищаємо, нарізаємо великими шматочками і подрібнюємо блендером. Додаємо отриману масу в миску до решти продуктів. Все добре перемішуємо.
В отриманий кляр кладемо рибку і перемішуємо. Накриваємо кришкою і прибираємо в холодильник на 30 хвилин.
У сковорідку наливаємо олію, нагріваємо і кладемо рибу. Обсмажуємо її на середньому вогні до рум’яної скоринки з двох сторін. Готову рибку подаємо до столу з гречкою з овочами.