Розкішна страва до вечері з м’яса з грибами
М’ясо з грибами – це класичне поєднання смаків. Плюс ароматна підлива і все, розкішна страва на обід або вечерю готова! Подавати її можна з будь-яким гарніром, з картоплею або макаронів. У будь-якому випадку вийде дуже смачне поєднання.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти
- 2 цибулини
- 400 грам печериць
- 1 кілограм курячого філе
- 1 солодкий перець
- 4 зубчики часнику
- 500 мілілітрів вершків
- 1,5 чайні ложки солі
- 1 чайна ложка цукру
- чорний перець
- пів чайної ложки коріандру
- мускатний горіх
- пів чайної ложки хмелі-сунелі
- пів чайної ложки паприки
- пів чайної ложки куркуми
- соняшникова олія
- зелень
Покроковий процес приготування:
Цибулю чистимо і нарізаємо шматочками. Кладемо на сковорідку з олією, додаємо сіль, цукор і обсмажуємо 5 хвилин.
Печериці нарізаємо великими шматочками і додаємо до цибулі. Все перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо 5 хвилин. Потім обсмажуємо ще 5-7 хвилин і перекладаємо на тарілку.
Нарізаємо великими шматочками м’ясо і кладемо на сковороду. Додаємо сіль, мелений перець, коріандр, мускатний горіх, хмелі-сунелі і куркуму. Все перемішуємо і обсмажуємо 10 хвилин на середньому вогні.
Солодкий перець очищаємо від насіння і нарізаємо великими шматочками Додаємо до м’яса. Туди ж кладемо часник, гриби і вливаємо вершки. Готуємо під закритою кришкою 20 хвилин на середньому вогні. Потім присипаємо зеленню і подаємо до столу.