Розкішні бутерброди зі шпротами в духовці

Бутерброди зі шпротами ідеально підійдуть як закуска для будь-якого святкового столу. Вони просто готуються, виходять дуже смачні. Вони залишаються смачними навіть в холодному вигляді. А пікантний соус надає їм власний шарм і родзинку.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • 1 батон
  • 320 грам шпрот
  • 3 помідори
  • 80 грам сиру
  • 80 грам майонезу
  • 1 зубчик часнику
  • кріп

Як приготувати бутерброди зі шпротами

Сир натираємо на дрібній тертці.

Помідори промиваємо, видаляємо плодоніжки і нарізаємо тонкими кружечками.

Часник очищаємо, пропускаємо через прес і змішуємо з майонезом.

Батон нарізаємо скибочками.

Беремо шматочок хліба, змащуємо майонезом з часником, зверху кладемо скибочку помідора, зверху кладемо 2 рибки і присипаємо тертим сиром. Точно також чинимо з іншими шматочками батона.

Заготовки перекладаємо в форму для запікання або на деко. А потім відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо протягом 10-15 хвилин.

Готові бутерброди перекладаємо на тарілку, прикрашаємо кропом і подаємо до столу.