Розкішні бутерброди зі шпротами в духовці
Бутерброди зі шпротами ідеально підійдуть як закуска для будь-якого святкового столу. Вони просто готуються, виходять дуже смачні. Вони залишаються смачними навіть в холодному вигляді. А пікантний соус надає їм власний шарм і родзинку.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- 1 батон
- 320 грам шпрот
- 3 помідори
- 80 грам сиру
- 80 грам майонезу
- 1 зубчик часнику
- кріп
Як приготувати бутерброди зі шпротами
Сир натираємо на дрібній тертці.
Помідори промиваємо, видаляємо плодоніжки і нарізаємо тонкими кружечками.
Часник очищаємо, пропускаємо через прес і змішуємо з майонезом.
Батон нарізаємо скибочками.
Беремо шматочок хліба, змащуємо майонезом з часником, зверху кладемо скибочку помідора, зверху кладемо 2 рибки і присипаємо тертим сиром. Точно також чинимо з іншими шматочками батона.
Заготовки перекладаємо в форму для запікання або на деко. А потім відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо протягом 10-15 хвилин.
Готові бутерброди перекладаємо на тарілку, прикрашаємо кропом і подаємо до столу.