Розповім, що додати при консервації огірків, щоб на їх хрускіт збігалися всі сусіди

Смачні огірки на зиму – це тільки половина справи. Огірочки в банці повинні вийти пружними і хрусткими.

Про це пише Мій Світ, за матеріалаи Скарбничка рецептів

У мене завжди мариновані огірочки дуже хрусткі. Секрет їх хрускоту мені знайомий з дитинства, так як консервації мене вчила моя бабуся.

Що додати в банку для консервації

Отже, щоб консервовані на зиму огірочки завжди виходили не тільки смачними але і хрусткими в кожну банку потрібно додати один єдиний, а головне безкоштовний інгредієнт – це кілька штук дубових листочків.

Розповім, що додати при консервації огірків, щоб на їх хрускіт збігалися всі сусіди

Саме завдяки цим листкам, вірніше речовинам, які в них містяться (не можу сказати, що саме), огірочки завжди виходять щільними, пружними, смачними і неймовірно хрусткими.

Розповім, що додати при консервації огірків, щоб на їх хрускіт збігалися всі сусіди

Не знаєте, де взяти дубове листя? Не турбуйтеся, листя дуба завжди можна замінити на листя чорної смородини.

Листя смородини не тільки зроблять багатшими смак і аромат маринованих огірків, вони так само необхідні для пружності і хрускоту.

На літрову банку досить 2 – 3 листочків дуба або 4 – 5 листків смородини.

Розповім, що додати при консервації огірків, щоб на їх хрускіт збігалися всі сусіди

Завдяки їм Ваші консервовані огірки завжди будуть виходити смачніші і ароматніші, з неймовірним хрестом.

Не вдається скопіювати.