Розповім, що додати при консервації огірків, щоб на їх хрускіт збігалися всі сусіди
Смачні огірки на зиму – це тільки половина справи. Огірочки в банці повинні вийти пружними і хрусткими.
Про це пише Мій Світ, за матеріалаи Скарбничка рецептів
У мене завжди мариновані огірочки дуже хрусткі. Секрет їх хрускоту мені знайомий з дитинства, так як консервації мене вчила моя бабуся.
Що додати в банку для консервації
Отже, щоб консервовані на зиму огірочки завжди виходили не тільки смачними але і хрусткими в кожну банку потрібно додати один єдиний, а головне безкоштовний інгредієнт – це кілька штук дубових листочків.
Саме завдяки цим листкам, вірніше речовинам, які в них містяться (не можу сказати, що саме), огірочки завжди виходять щільними, пружними, смачними і неймовірно хрусткими.
Не знаєте, де взяти дубове листя? Не турбуйтеся, листя дуба завжди можна замінити на листя чорної смородини.
Листя смородини не тільки зроблять багатшими смак і аромат маринованих огірків, вони так само необхідні для пружності і хрускоту.
На літрову банку досить 2 – 3 листочків дуба або 4 – 5 листків смородини.
Завдяки їм Ваші консервовані огірки завжди будуть виходити смачніші і ароматніші, з неймовірним хрестом.