Рулет бісквітний по-домашньому — рецепт, який повинен бути у кожної господині
Всі ми купуємо тортики, булочки, рулетики в магазинах. Але такі солодощі можна досить просто готувати в домашніх умовах. Прикладом таких смачних ласощів, які швидко і просто можна приготувати та побалувати свою родину, виступає бісквітний рулет. Зробити його можна з будь-якою начинкою, з повидлом або варенням також можна зробити з маком або корицею, рецепт обмежень не робить, все залежить від того що ви більше любите.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Інгредієнти
- борошно — 75 г
- крохмаль — 75 г
- яйця — 4 штуки
- цукор — 150 г
- ванілін — на кінчику ножа
- сіль — щіпка
- вода гаряча (70°) — 3 ст. л.
Приготування
- Розігріваємо духовку до 180°С.
- Деко застеляємо пергаментом і змащуємо олією.
- Відокремлюємо білки та жовтки.
- Білки збиваємо з дрібкою солі до стійких піків.
- Збиваємо жовтки з цукром і 3 ст. л. гарячої води (70°) до пишної піни.
- Підмішуємо акуратно до жовткової маси борошно, крохмаль.
- Вводимо поступово білки, перемішуючи знизу вгору.
- Розподіляємо тісто на деко і випікаємо до золотистого кольору.
- Виймаємо готовий бісквіт на посипаний цукром чистий рушник.
- Скачуємо рулет допомагаючи рушником.
- Охолоджуємо.
- Потім акуратно розкручуємо і розподіляємо начинку.
- Для начинки можна використовувати будь-яке варення, шоколад, крем заварний або вершковий.
- Загортаємо рулет і залишаємо для просочення.
Приємного чаювання!