Рулети з курячого філе із сиром
Рулетики з курячого філе з морквою мають ніжний смак, а завдяки моркві набуває легкого солодкуватого присмаку. Рулети з курки можна подати як гарячу м’ясну страву з будь-яким гарніром, з овочами, а можна остудити і подати як холодну закуску.
Нам потрібно:
- куряче філе – 500 гр.
- морква – 2 шт.
- сир – 100 гр.
- майонез – 3 ст.
- солі
- чорний перець
- спеції до м’яса
- олія – 3 ст.л.
Покроковий рецепт приготування:
Куряче філе нарізаємо на пласти. Відбиваємо. Солимо, перчимо і посипаємо спеціями. Залишаємо на 10-15 хвилин.
Тим часом готуємо начинку. На дрібній тертці натираємо 2 невеликі очищені моркви. Додаємо натертий на дрібній тертці сир. Додаємо майонез. Перемішуємо.
На кожен шматочок філе викладаємо начинку, згортаємо рулетиком. Обмотуємо ниткою. Викладаємо рулетики на розпечену сковороду з олією. Обсмажуємо на великому вогні з усіх боків до золотистості по 1-2 хвилини.
Перекладаємо рулетики у форму для випікання, накриваємо фольгою і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 15-25 хвилин, дивіться по духовці.
Даємо рулетикам охолонути до комфортної для рук температури, забираємо нитки. Рулетики готові.
Можна подавати як гаряче, а можна остудити, нарізати і подати як закуску.