Риба по-французьки: смачно і просто

Риба – це завжди корисна страва. Ми пропонуємо приготувати минтай. Він виходить соковитий і дуже смачний. Таку рибку можна навіть на святковий стіл поставити.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • 800 г філе минтая
  • 1 столова ложка бальзамічного соусу
  • 1 столова ложка гірчиці
  • 2 столові ложки сметани
  • 2 моркви
  • 2 цибулини
  • 50 грам твердого сиру
  • сіль, перець за смаком

Як приготувати рибу по-французьки

Минтай обробляємо від кісток і готуємо філе. Нарізаємо його порційними шматочками.

Форму для запікання змащуємо соняшниковою олією і кладемо рибу. Солимо і перчимо до смаку.

У миску кладемо гірчицю і бальзамічний соус, перемішуємо. Готовим маринадом змащуємо рибу і залишаємо на 15 хвилин.

Очищаємо і натираємо на тертці моркву, нарізаємо шматочками цибулю. Кладемо овочі в сковорідку, солимо і перчимо до смаку. Тушкуємо на середньому вогні до м’якості.

Готові овочі перекладаємо на рибку, зверху розкладаємо сметану. Все присипаємо тертим сиром і відправляємо в духовку на 30 хвилин. Випікаємо при температурі 180 градусів.

Готову рибку подаємо до столу. Смачного!

Не вдається скопіювати.