Категорії
Поради

Рибний салат з консервів — дуже смачно і продукти є в кожному будинку

Хочеться чогось смачного і водночас простого в приготуванні? Тоді салат з рисом і рибними консервами — це безсумнівно ваш варіант. Такий салат виручить, коли в будинок нагрянули несподівані гості або швидко потрібно нагодувати зголоднілого члена сім’ї.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Рибні салати завжди займали серед святкових закусочних страв особливе місце. Тому не станемо витрачати час, а краще приступимо до приготування.

Інгредієнти

  • Рибні консерви в олії — 1 банка.
  • Яйця — 5 шт.
  • Рис — 0,3 ст.
  • Цибуля — 1 головка.
  • Майонез — 1-2 ст. л.
  • Сіль — 0,5 ч. л.

Приготування

  1. Відварюємо рис до готовності.
  2. Яйця варимо круто, охолоджуємо і нарізаємо дрібно.
  3. Нарізаємо дрібно цибулю.
  4. Відкриваємо консерви та дістаємо рибу з рідини, розминаємо виделкою і додаємо нарізану цибулю.
  5. Все змішуємо, солимо і перемішуємо.
  6. Заправляємо майонезом і знову перемішуємо.

Салат можемо викласти на плоску тарілку з листям зеленого салату, оригінально — подати порційно, прикрасивши зверху, наприклад, кружками огірка і зеленню.

Приємного апетиту!