Салат “Австрійський” багатошаровий, дуже ніжний і смачний

Цей салат дуже смачний, легкий і ніжний, і якщо ви його приготуєте, точно не пошкодуєте. Можна подати на будь-яке св’ято або просто на вечерю.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Знадобляться продукти:

  • яйця – 6 штук
  • одна банка рибних консервів в олії, сардина або сайра
  • сир твердих сортів – 150 грам
  • вершкове масло – 50 грам
  • цибуля ріпчаста – одна штука
  • майонез – 150 грам.

Спочатку відварити яйця, охолодимо і відділимо білки від жовтків. Натремо їх на тертці окремо (відварити яйця можна заздалегідь, так вийде приготувати салат швидше).

Сир натираємо на тертці, можна на великій, а можна і на середній.

Цибулю очищаємо, нарізаємо шматочками і обшпарюємо окропом, щоб пішла зайва гіркота. Відкидаємо на сито.

Салат викладаємо шарами. Білки, сир (половину), риба (розім’яти виделкою), цибуля, масло (дістаньте з морозилки і натріть на тертці, хто не любить, можна обійтися без масла, жовтки.

Кожен шар промазати густим майонезом і залишити на три години, щоб просочився. Перед подачею засипати сиром, що залишився і прикрасити салат за бажанням.

Також такий салат можна просто перемішати, а верх присипати сиром. Салат дуже смачний, спробуйте!