Салат Блондинка. Безпрограшний варіант на будь-яке свято

Салат Блондинка стане справжньою окрасою столу на будь-яке свято.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні продукти:

  • Ковбаса – 150 грам
  • Картопля – 3 штуки
  • Майонез – за смаком
  • Сир – 100 грам
  • Помідори – 3-4 штуки
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Сіль за смаком

Покроковий процес приготування:

Почистіть картоплю, натріть на тертці для корейської моркви. Добре промийте та висушіть на паперових рушниках.

Налийте на сковорідку 1 см олії. Картоплю обсмажте порціями в киплячій олії і зніміть обсмажену картоплю на паперовий рушник. Наріжте соломкою ковбасу. На тертці натріть сир.

Наріжте чверть-кільцями помідори. Зберіть салат в роз’ємній формі.

Додайте в майонез пропущений через прес часник.

Викладіть в роз’ємну форму салат шарами, промазуючи майонезом.

Помідори, змастіть майонезом з часником

Ковбаса і сіточка з майонезу, сир і сіточка з майонезу, обсмажена картопля.

Зніміть роз’ємну форму, дайте салату просочитися і подайте до столу.