Салат “Королева столу”: універсальна закуска і в будні і в свято
Салат із крабових паличок — страва доступна кожному, тож не дивно, що рецептів існує безліч. Однак цей рецепт трішки відрізняється від класичного варіанту.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Насправді такий салатик можна готувати хоч кожен день, але на святковому столі він теж виглядатиме доречно.
Закуска виходить апетитною, яскравою і надзвичайно смачною. Готується просто і неймовірно швидко. Так що сміливо зберігайте рецептик, стане в нагоді.
Необхідні продукти
- 2 курячих яйця
- 150 грамів огірків
- 1 плавлений сирок
- 200 грамів крабових паличок
- 100 грамів кукурудзи
- 50 грамів сухариків
- майонез
- сіль, перець — на свій смак
Починаємо приготування
- Яйця кладемо в каструлю, заливаємо водою і відварюємо круто. Потім охолоджуємо, очищаємо від шкаралупи і нарізаємо кубиком. Перекладаємо в салатник.
- Огірки нарізаємо шматочками. Якщо вони гіркі, то шкірку краще зняти.
- Плавлений сирок злегка підморожуємо, а потім нарізаємо шматочками.
- У миску до яєць кладемо огірки і сирок.
- Крабові палички нарізаємо більш дрібними шматочками і додаємо до решти продуктів. Туди ж кладемо консервовану кукурудзу, сіль, перець на свій смак і заправляємо майонезом. Все добре перемішуємо і викладаємо на блюдо.
- Прикрашаємо салат сухариками і подаємо до столу.
Приємного апетиту!