Салат “М’ясо під снігом” — просто шикарна закуска
Хочемо поділитися з вами рецептом ще одного смачного салату. Він виходить дуже ніжний і надзвичайно смачний. Салатик точно сподобається кожному, хто його спробує.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
А ще є хороша новина, на приготування потрібні прості продукти і мінімум часу. Декілька простих кроків — і смачний салатик готовий.
Необхідні продукти:
- 300 грамів м’яса
- 4 солоних огірки
- 5 курячих яєць
- 100 грамів горіхів
- 2 зубчики часнику
- майонез
Починаємо приготування:
- М’ясо відварюємо в підсоленій воді і залишаємо в бульйоні до повного охолодження. Готове м’ясо нарізаємо дрібними шматочками і викладаємо на блюдо. Зверху натираємо часник і змащуємо його майонезом.
- Солоні огірки нарізаємо дрібними шматочками, викладаємо зверху на м’ясо.
- Відварюємо яйця круто, очищаємо і відокремлюємо білки від жовтків.
- Жовтки подрібнюємо виделкою і викладаємо зверху на огірки, змащуємо майонезом. Наступний шар робимо з рубаних волоських горіхів, викладаємо зверху.
- Білок натираємо на тертці і викладаємо останнім шаром. Готовий салат залишаємо на 2-3 години в холодильнику, а потім подаємо до столу.
Приємного апетиту!