Салат на зиму. Цьому рецепту вже більше 20 років і він завжди затребуваний

Салат на зиму стане приємним доповненням в зимовому меню і додасть нотку свіжості в ваше звичайне меню.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні продукти:

  • Помідори – один кілограм
  • Морква – один кілограм
  • Огірки – один кілограм
  • Капуста – один кілограм
  • Цибуля – один кілограм
  • Часник – за смаком
  • Болгарський перець – один кілограм
  • 9% оцет – один стакан
  • Цукор – п’ять столових ложок
  • Соняшникова олія – один стакан
  • Сіль – п’ять чайних ложки

Покроковий процес приготування:

Соломкою наріжте овочі.

В овочі додайте олію, оцет і засипте сіллю і цукром.

Добре перемішайте і залиште настоюватися на годину.

Після поставте на плиту. Після кипіння варіть не більше ніж 10 хвилин.

Салат розкладіть по банках, рівномірно з маринадом, закатати. Смачного!