Салат на зиму. Цьому рецепту вже більше 20 років і він завжди затребуваний
Салат на зиму стане приємним доповненням в зимовому меню і додасть нотку свіжості в ваше звичайне меню.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- Помідори – один кілограм
- Морква – один кілограм
- Огірки – один кілограм
- Капуста – один кілограм
- Цибуля – один кілограм
- Часник – за смаком
- Болгарський перець – один кілограм
- 9% оцет – один стакан
- Цукор – п’ять столових ложок
- Соняшникова олія – один стакан
- Сіль – п’ять чайних ложки
Покроковий процес приготування:
Соломкою наріжте овочі.
В овочі додайте олію, оцет і засипте сіллю і цукром.
Добре перемішайте і залиште настоюватися на годину.
Після поставте на плиту. Після кипіння варіть не більше ніж 10 хвилин.
Салат розкладіть по банках, рівномірно з маринадом, закатати. Смачного!