Салат на зиму “Овочевий король”
Салат Овочевий король стане справжньою окрасою столу і дуже сподобається вашим гостям і рідним.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- Баклажан – 2 кілограми
- Стиглий, різнокольоровий болгарський перець – 2 кілограми
- Морква – 500 грам
- Петрушка – 300 грам
- Часник – 200 грам
- Гіркий перець – 1 штука
Маринад:
- Домашній томатний сік – 2 літри
- Цукор – 150 грам
- Соняшникова олія – пів літра
- Оцет 9% – 100 грам
- Сіль – 50 грам
Як приготувати салат Овочевий король
Великими скибочками наріжте баклажан, присоліть і залиште на півгодини. Почистіть від плодоніжки перець, наріжте великими скибочками.
Кружечками наріжте моркву. Часник подрібніть будь-яким зручним способом. Дрібно наріжте петрушку.
Маринад: готуйте в посуді з товстим дном. Відправте в закипілий томатний сік олію, цукор, оцет і сіль. Туди відправте підготовлені овочі.
Дайте 40 хвилин поваритися. За 15 хвилин до готовності туди відправте часник, нарізаний соломкою гострий перчик і петрушку.
Складіть готову закуску в стерильні баночки і закрийте. Укутайте до охолодження.