Салат-соус «Анкл-Бенс по-домашньому»
Ось Вам рецепт смачного салат-соусу, який ви зможете приготувати вдома.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
Знадобиться:
- кабачки – 2 кг .;
- помідори – 2,5 кг .;
- часник – 200 гр .;
- солодкий перець – 1 кг .;
- сіль – 2 ст.л. з верхом;
- цукор – 200 гр .;
- соняшникова олія – 200 мл .;
- 9% -й оцет – 100 мл.
Приготування:
1. Помідори з часником пропустити через м’ясорубку.
2. Кабачки нарізати маленькими кубиками, змішати з помідорами.
3. Додати сіль, цукор, соняшникову олію.
4. Все тушкувати 30 хвилин.
5. Потім додати нарізаний соломкою перець і оцет.
6. Після того як маса закипить, варити 20 хвилин.
7. Потім викласти в стерилізовані банки і закатати.