Салат всього за п’ять хвилин: його завжди з’їдають першим
Салат, рецепт якого ми Вам пропонуємо, можна приготувати всього за п’ять хвилин.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки
Виходить він настільки смачним і святковим, що першим розлітається зі столу. Рецепт просять завжди і всі: спробуйте його обов’язково. Складається він з мінімуму інгредієнтів, найпростіших і доступних. Ніжний, ароматний і пікантний салат вразить вашу уяву і стане справжнім шоком: настільки все смачно і апетитно. Нічого заздалегідь відварювати або запікати не потрібно.
Склад продуктів
- половина копченої грудинки;
- 250 грамів маринованих огірків (або корнішонів);
- 200 грамів маринованих грибів (відмінно підійдуть невеликі шампіньйони або опеньки);
- 150 грамів будь-якого твердого сиру;
- дві цибулини середнього розміру;
- трохи рафінованої соняшникової олії для смаження цибулі;
- 3 столових ложки майонезу (краще, звичайно, домашнього).
Детальний рецепт приготування:
1. Дві середні цибулини очищаємо від лушпиння, нарізаємо тонкими півкільцями і обсмажуємо на невеликій кількості рослинної олії, до золотистого кольору.
2. Потім цибулю знімаємо з вогню, перекладаємо в миску і даємо їй охолонути.
3. Половинку філе копченої грудинки нарізаємо кубиками середнього розміру і перекладаємо в глибоку миску.
4. Шматок твердого сиру нарізаємо маленькими кубиками і кладемо в миску з м’ясом.
5. З маринованих грибів (можна брати будь-які, які вам більше подобаються) зливаємо всю рідину, нарізаємо їх невеликими шматочками.
6. Також викладаємо в миску з салатом.
7. Приготувати смачні мариновані печериці за 12 годин ви зможете.
8. Невеликі мариновані огірочки (краще навіть використовувати корнішони) нарізаємо не дуже тонкими кружечками.
9. Викладаємо в миску з салатом огірки і додаємо остиглу вже смажену цибулю.
10. Заправляємо салат майонезом (найкраще використовувати домашній), все ретельно перемішуємо.
11. Прикрасити салат можете так, як на фото: цілими маринованими грибочками невеликого розміру і шматочками маринованих огірків.
12. А можете придумати свою прикрасу: проявіть фантазію.
13. Готовий салат можна відразу подавати на стіл – і насолоджуватися його неповторним смаком.