Салат з копченою грудкою “смарагдовий розсип” на святковий стіл

Такий салатик прикрасить будь-яке свято. Готувати його не важко, головне бажання. Виходить дуже смачно.

Нам потрібно:

  • копчена грудка – 500 гр.
  • сир – 150 гр.
  • помідори – 2-3 шт.
  • яйця – 4 шт.
  • ківі – 4-5 шт.
  • майонез

Покроковий рецепт приготування

Невелику копчену грудку наріжте кубиками. Два великі або три середні помідори також наріжте на кубики, теж саме проробіть з ківі. Потрібно приблизно 5 шт.

Далі викладаємо салат шарами. Спочатку рівномірно викладіть копчене м’ясо і змастіть майонезом. Приблизно 150 г сиру натріть на великій тертці. Відразу зверху викладіть помідорки і знову шар майонезу. На великій тертці натріть 4 яйця, рясно змастіть майонезом, зверху прикрасьте раніше нарізаним ківі.

Приберіть святковий салат у холодильник на 1,5-2 години, щоб салат просочився. Смачного.