Дуже ніжний, смачний та святковий салат з куркою та грибами
Він дуже смачний і з’їдається одним із перших. Усі інгредієнти салату дуже гармонійно доповнюють одне одного. Спробуйте й ви!
Нам потрібно:
- філе курячої грудки – 200-250 гр.
- печериці консервовані – 200 гр.
- кукурудза – 170 гр.
- яйця – 4 шт.
- майонез
Покроковий рецепт приготування:
Куряче філе попередньо відварити, остудити та нарізати кубиками. Для приготування можна використовувати і копчену курячу грудку.
Нарізане філе викласти у страву чи салатницю першим шаром. Зробити сіточку із майонезу.
Другий шар – шар консервованих печериць. Зробити сіточку із майонезу. Далі шар кукурудзи+майонез. Яйця попередньо зварити.
Відокремити білки від жовтків. Білки натерти на великій терці та викласти наступним шаром. Сітка з майонезу. Завершальним шаром викласти натерті на дрібній терці жовтки.