Салат з млинцями і копченою ковбасою: покроковий рецепт
Представляємо вам рецепт смачного салату, який з легкістю може стати вечерею. Виглядає страва красиво і святково, але готувати її можна хоч кожен день. Інгредієнти в салаті прості і доступні кожному. Страва виходить ситною і особливо сподобається чоловікам.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- копчена ковбаса – 0,2 кг
- твердий сир – 150 гр
- картопля – 200 гр
- морква – 120 гр
- червона квасоля – 1 банка
- мариновані огірки – 3 шт
- домашній майонез
- курячі яйця – 2 шт
- кріп
Покроковий процес приготування:
Готуємо продукти. Картоплю і моркву промиваємо, а потім відварюємо в злегка підсоленій воді. Відварені овочі очищаємо від шкірки.
У миску вбиваємо яйця, додаємо майонез і збиваємо до однорідності. З отриманої суміші випікаємо два яєчних млинця і залишаємо їх остигати.
Ковбасу очищаємо і нарізаємо тонкими пластинами. Точно також чинимо з сиром.
Очищену картоплю і моркву натираємо на тертці. Беремо мариновані огірки і нарізаємо тонкими пластинками.
Млинці з яєць розрізаємо на 4 частини і нарізаємо соломкою. Дрібно нарізаємо кріп.
Відкриваємо банку квасолі і відкидаємо на друшляк, потім промиваємо холодною водою.
Збираємо салат. Дно великої тарілки промазуємо майонезом. Зверху викладаємо картоплю, яку змащуємо майонезом. Наступний шар робимо з ковбаси, потім нарізаний сир і робимо майонезну сіточку. Потім викладаємо морквяний шар, а на нього мариновані огірки. І знову промазуємо шар майонезом. Всі продукти присипаємо соломкою з яєць. У центр насипаємо квасолю, а по краю кріп. Салат готовий, подаємо до столу.