САЛАТ З РОДЗИНКОЮ. ОСЬ З ЧИМ ТРЕБА ГОТУВАТИ САЛАТ З КАПУСТИ

Вік живи вік учись!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Простий і швидкий в приготуванні салат з капусти, бринзи, оливок і руколи. Родзинка страви – в медовій заправці.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • – капуста, 12 качана;
  • – перець солодкий, 1 шт;
  • – цибуля, 12 шт;
  • – бринза, 150 г;
  • – рукола;
  • – морква, 1 шт;
  • – оливки, 50 м

Для приготування заправки необхідно:

  • – лимонний сік, 2 ст.л;
  • – мед, 1 ч.л;
  • – олія, 3 ст.л;
  • – італійські трави і зелень.

Процес приготування

Капусту дрібно шаткуємо і трохи віджимаємо руками.

Моркву тремо на крупній тертці, перець солодкий ріжемо невеликими шматочками, цибулю – тонкими півкільцями.

Рукколу рвемо руками.

Бринзу ріжемо кубиками.

Змішуємо всі продукти.

Для заправки з’єднуємо всі інгредієнти і заправляємо салат, добре перемішуємо і подаємо на стіл.

Порада: зелень в салат ви можете додавати будь-яку на свій смак. Якщо ви не любите оливки, тоді можна обійтися без них або додати в салат трохи зеленого консервованого горошку і кунжут.