Салат з рисом на зиму – покроковий рецепт
Ось вам рецепт смачного салату з рисом.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
- 4 кг помідорів – перeмолоти на м’ясорубці
- 1,5 кг моркви – натерти на грубій тертці
- 1 кг цибулі – нарізати півкільцями
- 1 кг червоного перцю – нарізати соломкою
- 400 г соняшникової олії
- 1-1,5-2 склянки круглого сирого рису (хто як любить – по-густіше або по-рідше)
- 100 г солі
- 200 г цукру
- 80 г оцту
Все перемішати, варити 1 годину, оцет додати за 5-10 хв до закінчення розкласти в простерилізованим банкам, закатати прокип’яченими кришками, перевернути, укутати до повного охолодження (тут особливо важливо укутати – рис повинен “дійти”!)
З половини порції у мене вийшло 4 баночки 0,7 і “на поїсти”. Дуже-предуже смачно, обов’язково спробуйте !!