Салат з тунцем і овочами
Салат з тунцем і овочами – смачна і ситна страва. Він може стати прекрасною вечерею або стравою на перекус. Приготування салату не займає багато часу, а процес такий простий, що впорається і дитина. Салат виходить не тільки смачним, але і корисним. Овочі містять багато вітамінів, а рибка – корисні жири і білок.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти
- 150 грам помідорів
- 200 грам огірків
- 2 курячих яйця
- 160 грам консервованого тунця
Для соусу
- 2 столові ложки соняшникової олії
- 1 столова ложка оцту
- сіль, перець за смаком
Процес приготування салата з тунцем і овочами
Яйця відварюємо круто і очищаємо.
Огірок розрізаємо навпіл, а потім напів кружечками. У помідорів видаляємо плодоніжки й нарізаємо шматочками.
Очищені яйця розрізаємо на 4 частини.
На дно тарілки викладаємо огірки, зверху розкладаємо яйця, а за ними – помідори. Виделкою відламує шматочки тунця і хаотично викладаємо в тарілку.
Приготуємо заправку. У чашку наливаємо олію, додаємо сіль, перець за смаком і вливаємо оцет. Все перемішуємо і акуратно поливаємо салат. Готовий салат подаємо до столу.
Салат виходить яскравий, смачний і легкий. Для його приготування знадобиться дуже мало часу. Салат підійде і для щоденного меню, і для святкового столу. Виглядає дуже красиво і апетитно.