Салат Жозефіна

Такий салатик минається першим на столі.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Інгредієнти:

  • Курячий стегенець – 1 шт. (одна штука)
  • Печериці – 250 г. (двісті п’ятдесят грам)
  • Сир – 80 г (вісімдесят грам)
  • Яйця – 2 шт. (дві штуки)
  • Помідор – 1 шт. (одна штука)
  • Цибуля зелена – один пучок
  • Майонез
  • Сіль перець

Приготування:

Можна взяти заморожені чи мариновані гриби. Зварити стегенце в підсоленій воді з лавровим листом і спеціями, додати також запашний перець горошком. Яйця відварити.

М’ясо та яйця порізати кубиками. Обсмажити печериці до випаровування рідини, посолити і поперчити до смаку. Помідори та сир порізати кубиками, дрібно нарізати цибулю. Всі продукти змішати, заправити майонезом та спробувати на смак. За необхідності досолити.

Салат можете подавати у звичайному салатнику, або зробити порційний варіант на святковий стіл. Салат Жозефіна легкий та приємний на смак.

Не вдається скопіювати.