Сало (підчеревина) в духовці смачніше м’яса! Виходить дуже смачно та ніжно
Сало (підчеревина) в духовці смачніше м’яса! Виходить дуже смачно та ніжно.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Cвоїми руками
Інгредієнти:
- Підчеревина – 1,5 кг
- Часник очищений – 1 гол.
- Лавровий лист мелений – 0,5 чайної ложки
- Сіль – 1,5 чайні ложки
- Суміш перців – 1,5 чайні ложки
- Вода – 3 чайні ложки
Рецепт приготування:
- Змішати усі спеції (сіль, перець, лавровий лист), додати вичавлений часник та 3 ч.л. води.
- Підчеревину розділити на 2-3 шматки. Зробити ножем проколи та начинити їх сумішшю із спецій.
- Верх та боки теж натерти спеціями.
- Загорнути підчеревину у фольгу та залишити маринуватися від 1 години до доби!
- Запікати при 200 º 1-1,5 години.
Відео-рецепт приготування можна переглянутиhttps: