Сало (підчеревина) в духовці смачніше м’яса! Виходить дуже смачно та ніжно

Сало (підчеревина) в духовці смачніше м’яса! Виходить дуже смачно та ніжно.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Cвоїми руками

Інгредієнти:

  • Підчеревина – 1,5 кг
  • Часник очищений – 1 гол.
  • Лавровий лист мелений – 0,5 чайної ложки
  • Сіль – 1,5 чайні ложки
  • Суміш перців – 1,5 чайні ложки
  • Вода – 3 чайні ложки

Рецепт приготування:

  1. Змішати усі спеції (сіль, перець, лавровий лист), додати вичавлений часник та 3 ч.л. води.
  2. Підчеревину розділити на 2-3 шматки. Зробити ножем проколи та начинити їх сумішшю із спецій.
  3. Верх та боки теж натерти спеціями.
  4. Загорнути підчеревину у фольгу та залишити маринуватися від 1 години до доби!
  5. Запікати при 200 º 1-1,5 години.

Відео-рецепт приготування можна переглянутиhttps:

Не вдається скопіювати.