Сало по празькому рецепту. Дуже смачно
Таке сало готується дуже просто, і виходить дуже смачно.
Інгредієнти:
- свиняча грудинка – 1,5 кг;
- часник – 1-2 головки;
- чорний перець крупного помелу;
- приправа для свинини;
- сіль.
Спосіб прготування
Свинячу грудинку розрізати на шматки. Часник подрібнити в блендері або через прес. Грудинку натерти сіллю, приправою, перцем і часником. Дати настоятися близько години.
Взяти пакети вставити один пакет в інший і покласти в них грудинку. З пакетів видалити повітря і зав’язати їх.
Пакети з грудинкою покласти в каструлю з холодною водою, накрити каструлю кришкою, поставити на вогонь.(Пакети при варінні не лопнуть!)
Коли вода закипить, зменшити вогонь, щоб вода кипіла не сильно. Варити на повільному вогні 2 години.
Вимкнути вогонь, і залишити остигати грудинку в воді в якій варилася.
Коли охолоне, вийняти грудинку з пакетів. Загорнути у фольгу і прибрати в холодильник щоб добре охолола.
Таке сало сподобається навіть тим хто не любить сало. Смачного!