Сало приготоване у такий спосіб смачніше ніж у розсолі та посуд не потрібний, без варіння, смаження та перевертання
У результаті сало виходить настільки смачним, що важко відмовитися: м’яке та ароматне. Ми сало готую різними способами, цей один із них, і знаходиться у нас в списку одним із перших.
Сало у пакеті. На підготовку Вам знадобиться хвилин 5 не більше, інше за Вас все зробить мультиварка.
Інгредієнти:
- Сало -1кг.
- Сіль-2ст.л
- Часник -40гр.
- Перець чорний -1/3-1/2ч.л
- Перець червоний гострий -1/2ч.л.-1ч.л.
- Лист лавровий -4шт.
- Суміш перців -1/3ч.л
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Сало беремо будь-яке, краще якщо воно буде з прошарком. Розріжемо на шматочки. Пропустимо часник через прес для часнику. Додаємо сіль без гірки, кладемо спеції. Все добре перемішуємо. Беремо шматочки сала і натираємо спеціями з усіх боків.
Кладемо підготовлене сало в рукав для запікання. Зверху кладемо лавровий лист. Зав’язуємо пакет.
Пакет ми ніколи не проколюємо. У чашу мультиварки наливаємо воду приблизно 1,5 літра, ми наливаємо гарячу, щоб вода швидше закипіла. Встановлюємо кошик для приготування на пару, кладемо пакет із салом. Закриваємо кришкою, встановлюємо режим приготування на 60 хвилин. Як мине 60 хвилин, мультиварку відключаємо і залишаємо сало в мультиварці до повного остигання.
Тепер сало дістаємо з пакета і забираємо в холодильник, хоч би на ніч. Готово, тепер можна насолоджуватися. Дуже смачно сало покласти на скибочку чорного хліба, та ще й з маринованим огірком. Просто смакота. І зберігати його можна в морозильній камері.