Саме так готую печінку, таку ви ще не пробували! Печенька з печінки: дуже бюджетно
Такі рубані котлети традиційно готують з курячого або свинячого м’яса. Але якщо ви спробуєте зробити з печива, повірте, так вийде не менш смачно. Це один з моїх улюблених, простих рецептів.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- печінку, 500 г;
- яйця, 2 шт;
- цибуля, 1 шт;
- борошно кукурудзяне, 2 ст.л;
- сіль, перець, спеції.
Процес приготування
Печінку промиваємо, очищаємо від усього зайвого і ріжемо невеликими шматочками.
Порада: печінку можна взяти будь-яку, але смачніше зробити блюдо з курячої печінки. Цибулю ріжемо дрібними кубиками.
Змішуємо печінку з цибулею і яйцями, сіллю і перцем, спеціями. Вимішуємо і всипаємо борошно, можна не тільки кукурудзяну, а й будь-яку або навіть крохмаль.
Розігріваємо в сковороді олію і викладаємо масу по столовій ложці.
Обсмажуємо котлети з двох сторін до рум’яності.
У масу я ще кладу дрібно рубаний кріп і петрушку, так котлети будуть ще смачніші і ароматні.