Секрет найсмачнішого запеченого м’яса (покрокові фото)

Сезон шашликів відкрито! А якщо немає можливості виїхати? Можна і вдома приготувати запечене м’ясо. Спробуйте замаринувати м’ясо за таким рецептом.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Інгредієнти:

  • м’якоть свинна (як на стейки) – 6 шматочків
  • огірковий розсіл – 100 мл
  • сіль – 5 гр
  • чорний перець – 5 гр
  • солодка паприка – 5 гр
  • гірчиця – 50 гр
  • майонез – 100 гр
  • солоні огірки – 150 гр
  • помідор – 1 шт
  • сир – 100 гр

Форма розміром 30 см х 35 см

М’ясо миємо. Обсушуємо паперовим рушником і робимо надрізи поперек і ще раз поперек. Виходить, як би сіточку малюємо під нахилом. Перевертаємо шматочки і робимо те ж саме.

Розміщуємо всі шматочки в щільний пакет. Заливаємо цікавим інгредієнтом – огірковим розсолом! Відправляємо туди спеції – сіль, перець, паприку і гірчицю, закриваємо пакет і добре все перемішуємо.

Секрет найсмачнішого запеченого м'яса (покрокові фото)

Викладаємо шматочки на деко, застелене пергаментним папером. На кожен шматочок кладемо приблизно по 1ст.л. майонезу і розмащуємо по всій поверхні.

Поверх викладаємо кружечок помідора і натерті огірочки і сир.

Секрет найсмачнішого запеченого м'яса (покрокові фото)

Відправляємо в розігріту до 180 градусів на 35 хвилин.

Секрет найсмачнішого запеченого м'яса (покрокові фото)

І подаємо до столу. Смачного!

Секрет найсмачнішого запеченого м'яса (покрокові фото)