Сестра навчила готувати незвичні курячі ніжки-круасани

Недавно була святкуванні дня народження племінника. Основною стравою стали курячі ніжки, однак це були не просто ніжки. Зовні вони нагадували звичайні круасани.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Я випитала у сестри рецепт і тепер ділюся з Вами.

Беремо:

  • 6-8 курячих гомілок,
  • упаковку (40-500 г) готового листкового тіста,
  • 1 яйце для змащування,
  • 3 зубчики часнику,
  • 0,5 ст. олії,
  • сіль і перець за смаком.

Приготування

Часник дрібно нарізати. Ретельно обмити і висушити курячі гомілки, обсмажити на розігрітій олії. Потім дати охолонути, посолити їх, поперчити і приправити часником.

Тісто розморозити заздалегідь, розкачати пластом товщиною 5 мм і нарізати смужками шириною 1 см. Кожну гомілку оберніть спіраллю зі смужок тіста, закриваючи при цьому і кісточку.

Розігрійте духовку до 200 градусів, і викладайте ніжки на деко, змастивши їх зверху збитим яєчним жовтком. Випікати до зарум’янювання, приблизно 20 хвилин.

Приємного вам апетиту!