Шампіньйони в духовці за 15 хвилин: настільки просто і так смачно

Гриби запікаються в соєвому соусі зі спеціями і виходять приголомшливими: покриваються коричневою скоринкою, грибний смак з’єднується з спеціями — результат перевершує всі очікування! Настільки просто і так смачно! З серії найпростіші рецепти.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Страва виходить дуже соковитою і ароматною. Можна подавати на стіл в якості легкої закуски, гарніру або основної страви. Всього 15 хвилин і можна насолоджуватися смакотою, яка подобається абсолютно всім. Багато, куштуючи страву, навіть не уявляють, що приготування легке і просте/

Інгредієнти

  • Печериці — 400 г.
  • Рослинна олія — 1 ст. л
  • Соєвий соус -. 4 ст. л
  • Сіль — 1 щіпка
  • Суміш перців — 1 щіпка
  • Сухий часник — 2 щіпки
  • Паприка копчена — 1 щіпка
  • Сир (ваш улюблений) — на свій смак

Приготування

  1. Підготувати гриби, помити у воді.
  2. Замаринувати цілі печериці.
  3. Помістити в пакет для запікання і запекти в духовці.
  4. Подавати до столу, зверху посипавши улюбленим сиром.

Не вдається скопіювати.