Шашлик в цибульному маринаді

Збираєтесь приготувати шашличок? Тоді цей рецепт смачного шашлику для вас! М’ясо виходить соковитим, ніжним і приголомшливо смачним!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Інгредієнти

  • свинина – 4-5 кг
  • цибуля – 2 кг
  • лимонний сік – 5 ст.л.
  • сіль, перець за смаком

Як приготувати шашлик

Свинину миємо й обсушуємо. Потім нарізаємо середніми шматочками.

Цибулю очищаємо і нарізаємо кільцями.

М’ясо і цибулю з’єднуємо, додаємо мелений перець, вливаємо лимонний сік і все добре перемішуємо.

Даємо м’ясу промаринуватися в холодильнику 5-6 годин. Потім солимо і перемішуємо.

Нанизуємо шматочки м’яса на шампури, чергуючи з кільцями цибулі.

Смажимо над розпеченими вугіллями до готовності.

Подавати шашлики можна зі свіжими овочами та зеленню.

Шашлик готовий! Смачного!