Що не кажіть, а ті тюфтельки нашого дитинства, які готували в дитсадках і їдальнях – найсмачніші

Багато хто з нас пам’ятає присмак тюфтельок, які готували в дитячих садочках та їдальнях. Моя свекруха колись працювала в радянській їдальні й поділилася смачним рецептом зі мною. Сьогодні я навчу й вас готувати ці смачні й соковиті тюфтельки!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Інгредієнти:

Для фаршу:

  • цибуля — 1 штука.
  • м’ясо свинини — 400 грамів.
  • рис — 1 склянка.
  • перець та сіль — за смаком.
  • яйце — 1 штука.

Для соусу:

  •  сметана — 2 столові ложки.
  • борошно — 4 столові ложки.
  • помідори — 2 штуки.
  • перець, сіль та цукор — за смаком.

Приготування:

Готуємо фарш:

  1. На блендері збийте на блендері та перекрутіть через м’ясорубку. Цибулю мілко подрібніть та додайте у фарш.
  2. Рис відварюємо до напівготовності та додаємо туди яйце, а також спеції за смаком.
  3. Ретельно все перемішуємо та отримуємо фарш.

Тепер займемося соусом:

  1. Збиваємо на блендері помідори та додаємо до них 2 столові ложки сметани, добре перемішуємо. Додаємо також перець, сіль, трішки цукру — все за смаком.
  2. Моркву натираємо на терці та пасеруємо на сковороді в рослинній олії, потім додаємо наш приготовлений соус й трішки води. Доводимо до кипіння.

Час зайнятися тюфтельками:

  1. Скручуємо кульки та паніруємо їх в борошні. Акуратно викладаємо в каструлю та заливаємо соусом. Готувати — 20 хвилин.

Спробуйте обов’язково приготувати за цим рецептом. Тюфтельки вийдуть соковитими та неймовірно смачними, ваші рідні точно будуть в захваті. Смачного!

А ви любите готувати тюфтельки?